Pogoji poslovanja

CENE
Vse cene so izražene v EUR in vsebujejo DDV, razen če je izrecno drugače navedeno.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Cene izdelkov ne vključujejo stroškov poštnine..
Pri naročilih, katerih vrednost  je manjša od 300 € ,se obračunajo stroški dostave .
Pri naročilih, katerih vrednost  je večja od 300 € ,je dostava kupljenega blaga brezplačna.
Stroški dostave so obračunajo v košarici in v blagajni pred zaključkom naročila.
Posebne ponudbe veljajo do razprodaje zalog ! Napake niso izključene!
 

OBVEŠČANJE
Kupce informiramo z osnovnimi podatki lahko ; po telefonu , po elektronski pošti, preko spletne strani z obrazci.
Elektronska pošta predstavlja prednostni način komuniciranja z  kupci, partnerji.

NAROČILA
Cenik, ki se pošilja kupcem predstavlja osnovno informacijo na osnovi katere se kupcu v skladu z njegovim povpraševanjem izdela predračun. Predračun pošljemo v skladu z željami kupca po elektronski pošti, faxu ali po pošti.
Predračun pošljemo v skladu z željami kupca po elektronski pošti ali po navadni pošti. Veljavnost ponudbe je 2 dni . Kupec lahko rezervacijo blaga uredi v dogovoru s komercialistom za podaljšanje rezervacije iz naročila. Če je kupec ne potrdi z naročilom, se rezervacija po dveh dneh avtomatično izbriše. Naročila, ki se sklicujejo na našo ponudbo, sprejemamo po elektronski pošti ali preko spletne trgovine.
Trudimo se , da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke,  se lahko zgodi, da je podatek o ceni ali zalogi artikla napačen.  ( osveževanje podatkov na spletni strani ) V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, prodajalec kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.
Prodajalec se trudi zagotoviti natančne fotografije izdelkov, toda kljub temu je potrebno objavljene slike jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo vedno vseh lastnosti artikla.

PLAČILNI POGOJI
Plačilo po predračunu
 

DOSTAVA IN PREVZEM BLAGA
Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.
Spletna trgovina Altea želi čim bolj ustreči željam kupca, zato vam kupljeno blago dostavimo na vaš naslov na območju Republike Slovenije preko Pošte Slovenije.
Ob izdaji blaga izpišemo dobavnico. Prejem blaga kupec potrdi s podpisom dobavnice.
Podpisana dobavnica pomeni da je kupec sprejel pošiljko in produkte navedene na dobavnici!
 

GARANCIJA
Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.
Garancijska popravila se vršijo pri dobavitelju, kamor mora kupec dostaviti ali poslati reklamirano blago na svoje stroške. Stroške materiala, nadomestnih delov, dela, prevoza in vse stroške, ki nastanejo pri odpravljanju okvar na podlagi garancije, nosi prodajalec.
Reklamacije upoštevamo v 8 dneh od izdaje blaga v originalni embalaži z računom in potrjenim garancijskim listom !
Garancije ne priznamo v primeru mehanskih poškodb, napačne uporabe, programskih in strojnih  posegov !

RABLJENA OPREMA

Vsa oprema je testirana in deluje , garancije na rabljeno opremo ni .

VAROVANJE PODATKOV
Podatki, ki jih kupec posreduje podjetju Altea d.o.o., se bodo uporabljali izključno za interno uporabo in ne bodo posredovani tretji osebe ali drugemu podjetju.
Elektronski naslov , ki ga kupec posreduje  pri prijavi se uporabi samo potrebe izpolnitve naročila  do zaključka nakupa ( potrdilo o prejemu kupljenega blaga ) .
Za prejemanje obvestil o novostih pa samo v dogovoru s kupcem.
Prodajalec uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.  Predračun , in ostali podatki (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku.
Za varovanje podatkov pa je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko zaščito svojega računalnika.

Motorola Acer Telekom Slovenije HP Asus DJI Kyocera Lenovo Dell Epson Samsung